Broli, nepyk... bet bbs tasej tos marinuotos... ar pomidoru sultyse jos bus ar ne... RAUGINOS paprikos yra liuks. issilaiko iki pavasario rusy.. nors marinuojant(vakuojant) vaizda galima geresni isgaut. sorry.. na vkus i cvet - druzei net nemokamas patarimas: niekada nevakuok zaliu papriku. raudonos, geltonos - ok. o zalios praranda spalva ir sloikui suteikia jovalo. nedekok. :) "MaRiUs" wrote in message news:msjdl6$j62$1@trimpas.omnitel.net... Va ka reik daryt šiomis dienomis: 2015-09-03 10:38, tranzoo rašė: > recepto tikslau nera. lupam pomidorus, juos blenderinam, verdam ilgai, > kol tirsta darosi, tada cesnakas, svogunas, paprika, cili, actas, > cukrus, druska prieskoniai. > > laikosi ilgai. naudojamas, kaip atskira uzkanda, kaip padazas (pvz > pastai), kaip pagrindinis patieklas pripjauscius desros. > > -- > T > > "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> wrote in message > news:ms7ldr$oeq$1@trimpas.omnitel.net... > Receptus į studiją! > Tiesa, tarybiniais laikais teko valgyti kažką panašaus į Lečo, tai > dabartiniams Lečo stipriai duotu į kaulus. Vengriški, ar tai bulgariški > būdavo, tirštos salotos. Kiek iš vaikystės pamenu, tai paprika, morkos, > tomatas, aliejus ........... na gal dar kažkas, bet seilė varva vos tik > prisiminus. Gal kas pamenate? O gal žinote receptukų? > Dėkui > >> as tai siulyciau daryti leco. >> > -- MaRiUs Kaunas