Ir mes bandėm sprandinę... Šitaip sprandinė ir keptuvėje ruošta tirpsta burnoj...Žentas išmokė ;) Storomis riekėmis pjaustyta sprandinė pamarinuojama paprastai tradiciškai (druskytė, česnakiukas, pipiriukai dar labai tinka kmynai), trumpai apkepinama iš abiejų pusių, labai glaudžiai dedama keptuvėn, antvirš - kalnas pjaustytų svogūnų (galima prieš tai ir nekepinti), pilama skysčio (bandžiau tik vandenuką, bet reiks bandyt ir alų, sultis, girą)) ir uždengus dangčiu silpnoj kaitroj teburbuliuoja...Kai skysčio pusė nugaruoja, apverčiama (svogūniukus sukeliant ant mėsytės) ir tada svarbu nepraleisti pabaigos momento (nelieka skysčio), nes labai gardūs stikliniai svogūnėliai, kad ir keli likę prie keptuvo dugno, tuoj pat gali pradėt degti. Laiko tai užima - 30-40 min. Dieviškas skonis. O dabar dar žinosiu, ką reiškia "brasiruota"... ;) "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:grmot6$gfl$1@trimpas.omnitel.net... mes su visokeis gabalais bandem tai su sprandine skaneusei tirpsta burnoj labeusei ;) "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message news:mn.521d7d9462543fef.26571@gmx.net... > Jo, įspūdingai. Reiks šitaip pabandyti sprandinę arba mentę padaryti. > > > > shimtas kinieciu has brought this to us : >> http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html >> > >