Na, kam taip kategoriškai apie save? Man nė nekilo mintis tikrinti recepto, tik va paprašiau pasidalijimo patirtimi. Beje, Velykoms labai sėkmingai "britvone"giroje buvo ištroškintas (ne orkaitėje) nugarinės šmotmėsis. Prieš troškinimą marinuota paprastai (druskytė, pipiriukai, česnakėlis, lauro lapas), apkepinta keptuvėje iš visų pusių, tada į "britvoną", daug daug įvairių priekoninių šakniavaisių, gira, o po troškinimo - paslėgta, valgyta šalta. Trapu, labai labai gardu..."vkuuus spesfissskij", jei dar kas atmena citatos autorių ;):))) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gsikjl$9a1$1@trimpas.omnitel.net... > > "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message > news:gsi1um$g7u$1@trimpas.omnitel.net... >> Čia kaip, be druskos visai, ar mėsytė sūdyta, o tik į skystį ne? > > Nagi pastebejau,kad esu idiotas -yra recepte pamineta druska,bet > supraskite ir mane teisingai - kai nevalgai mesos,tai ir neragauji ka > darai :( >