nors mineto autoriaus kvalifikacija labai abejotina (Giedriaus V. tyrimai), bet manau straipsny kazkiek tiesos yra http://www.gaspadine.lt/kulinarinis_paveldas/vasara_valgykime_skanius_kepsnius_ant_iesmo.html "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message news:gs1k1d$sge$1@trimpas.omnitel.net... > Gerai dar sone kaminas - ten gali kurent malkas, pasiciupt zariju ir kept > saslus. > "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message > news:gs1he7$nn1$1@trimpas.omnitel.net... >> Atidarem nauja shashlu sezona ir pastebejom, kad III kartoms pratarnavusi >> shahslykine galutinai prakiuro. Zodziu, teks meistrauti nauja. Gal kas >> kokiu >> brezinuku prilaikot, ar shiaip progresyviu minciu tuo klausymu turit? >> kolkas >> mastau apie 60x30x30 deze, su pora eiliu skyliu shone. >> > >