sito specElYsto kvalifikacija aiski :) Palygink nuotrauka liulia kebabu is gaspadines.lt su linku esanciu zemiau ;). Ant tiek jau isnaglejo, jog net is zinomiausiu rusu saitu vogt tiesiai pradejo. http://www.dunduk-culinar.ru/holiday/holiday-91.shtml "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:gs1ka9$t0v$1@trimpas.omnitel.net... > nors mineto autoriaus kvalifikacija labai abejotina (Giedriaus V. > tyrimai), bet manau straipsny kazkiek tiesos yra > http://www.gaspadine.lt/kulinarinis_paveldas/vasara_valgykime_skanius_kepsnius_ant_iesmo.html > > "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message > news:gs1k1d$sge$1@trimpas.omnitel.net... >> Gerai dar sone kaminas - ten gali kurent malkas, pasiciupt zariju ir kept >> saslus. >> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >> news:gs1he7$nn1$1@trimpas.omnitel.net... >>> Atidarem nauja shashlu sezona ir pastebejom, kad III kartoms >>> pratarnavusi >>> shahslykine galutinai prakiuro. Zodziu, teks meistrauti nauja. Gal kas >>> kokiu >>> brezinuku prilaikot, ar shiaip progresyviu minciu tuo klausymu turit? >>> kolkas >>> mastau apie 60x30x30 deze, su pora eiliu skyliu shone. >>> >> >> > >