Trinam siurba su blenderiu (retkarčiais su kateriu). Kad būtų tirštesnė reikia dėti daugiau tirščių :) Dar sutirštinti galima su pakepintais miltais (pora šaukštų sviesto į keptuvę, porą šaukštų miltų, kepini kol miltai lengvailengvai pagels, tada po truputį pili sultinį maišydamas kol gausis tokia konsistencija be gumuliukų, kurią gali supilti į sriubą ir lengvai išmaišyti). AlfIndraja wrote on 2009.04.23 : > Mes tai isverdam darzovytes vandenukyje, vandenuka nusunkiam, darzovytes > pertrinam per toki daikta, kaip darzoviu trintuve, va tokia: > http://www.alacook.co.uk/media/images/product_detail/MO446_lrg.jpg > O paskui pilam atgal darzovyciu nuovira, ar pienuka, kas pagal poreiki > skaniau... > Ir jokio taskymosi... O gal tamsta ne su tuo mixerio antgaliu trynet > sriubyte, kad beda gavos? > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:gsphj6$jt5$1@trimpas.omnitel.net... >> 1.mes supilam i virtuvini kombaina ir kapojimo peiliu, nes gimtasis >> trintuves mechanizmas kazkaip tusciai malasi >> 2.krakmolas >> >> "Delfinas" <inviktus @ gmail.com> wrote in message >> news:gsphbu$jft$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> Darzoviu sriuba bandziau pertrinti su mikseriu ( >>> http://techguru.ru/foto/mixers/braun_multimix_m_880_quattro.jpg ) uzdejes >>> kota, prisitaskiau pilna virtuve plius gavosi skysta kashkokia sriuba. >>> Klausimai: >>> 1. Kokiu irenginiu pertrinti, kad butu maziau valymo reikalaujantis >>> procesas. >>> 2. Kaip sutirshtinti sriuba? :) >>> >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net