ve..... po pusmecio tunojimo prancuzuose, man shita trinta sriuba panasi i viena karta jau panaudota... pliurza... dievinu sriuba, kuria verdu is ivairiu darzoviu (is darzo), namines vishtukes kulsheles, paskaninta pipiriukais, grietine (arba be jos). ir kad tirzta butu :) PEACE :) "prabegom" <aaa@mail.lt> parašė naujienų pranešime:gsq6oa$hoq$1@trimpas.omnitel.net... > Tirstina bulve kartu isvirta. > Arba tirciu reik daugiau. > Uzbalinama pienuku/grietinele. > "Delfinas" <inviktus @ gmail.com> wrote in message > news:gsphbu$jft$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> Darzoviu sriuba bandziau pertrinti su mikseriu ( >> http://techguru.ru/foto/mixers/braun_multimix_m_880_quattro.jpg ) uzdejes >> kota, prisitaskiau pilna virtuve plius gavosi skysta kashkokia sriuba. >> Klausimai: >> 1. Kokiu irenginiu pertrinti, kad butu maziau valymo reikalaujantis >> procesas. >> 2. Kaip sutirshtinti sriuba? :) >> > >