Tema: Re: Shurupa, Charhio, Chalshlama?
Autorius: tranzoo
Data: 2016-03-08 14:14:11
skrandzio yra pirkt. bet is jo geriau daryti fliakus lenkiskai...

as kai avy pjoviau - dariau pagal panasu armeno patarima ir skrandzio ir 
sirdies. nesuzavejo.


"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:nbm15o$ojo$1@trimpas.omnitel.net...
> nu jo ..as irgi kaitalioju mesa...bet dazniausiai gaunasi 
> aviena/kiauliena....na ir kartais jautiena (Charchio)...visai gal reikia 
> pabandyti su vistiena....visa vista sumetyt gabalais...
> kazkaip vis knieti isbandyti armeniska Chash sriuba 
> http://gcook.ru/supy/armyanskie-supy-eto-ne-tolko-myaso.html bet kaip 
> suprantu reikia karves skrandzio is kazkur gaut..:)
>
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:nblu0f$mgn$1@trimpas.omnitel.net...
>> as irgi megejas. svarbiausia, kad kiekvienasyk gaunasi kitokio skonio.
>>
>> labai visi pas mane megsta, ir 7 litr puodas baigiasi per pora dienu.
>>
>> as labai ivairinu - skirtinga mesa, tai kokia cukinija, tai kokia 
>> saliera - lapini ar saknini, astriau - svelniau, svogunai - salotai etc.
>>
>> --
>> T
>>
>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:nbltqi$mcj$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Megstu katiliuke sriubas-troskinius padaryt...Shurupa, Charchio ir kt 
>>> bandyta jau ne karta ir yra tikrai liuks....Gal parekomenduotumete ka 
>>> nors naujo? Any ideas welcome..:)
>>