Tema: Re: Gamburgerey
Autorius: Night
Data: 2016-08-13 10:07:55
Bandziau visaip - ir su priedais mesa, kaip kolega rasote, ir tik su 
druska ir pipirais - visaip gaunasi skaniai. Tik gatavo farso gal geriau 
nepirkti, geriau jau jautienos kumpi ir susimalti, jei is maximos. O jei 
is turgelio - imu kokia mente ar kita dali su riebaliuku. O del kito 
proceso - pagal skoni.

On 10/8/16 15:05, qwerty wrote:
> Perku jautiena (kumpi, sprandine) turgely. Ten dazniausiai ir sumala.
> Arba malu namie.
> Dedu grudetu garstyciu, kiausini, svoguno, cesnako, druskos ir pipiru.
>
> Priedai tradiciskai bbq padazas, pomidoras, marinuotas agurkas,
> marinuotas svogunas, suris, salota kokia. Cia jau kaip kam iseina.
>
> "Gipsas"  parašė naujienų news:nof4c9$4b6$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sveiki,
>
> Gal kas pasidalintu hamburgeriu receptais? (ant griliaus).
> ir dar kokia imate jautienos dali - perkate is maximos gatava farsa? imate
> kumpi ir malate? Paliekate gryna ar imasote kokiu lasinuku?
> Ar naudojate tauresnes dalis - aler nugarines, ispjovas? :)
>
>
> ---
> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės
> programinės įrangos.
> https://www.avast.com/antivirus