Bandziau visaip - ir su priedais mesa, kaip kolega rasote, ir tik su druska ir pipirais - visaip gaunasi skaniai. Tik gatavo farso gal geriau nepirkti, geriau jau jautienos kumpi ir susimalti, jei is maximos. O jei is turgelio - imu kokia mente ar kita dali su riebaliuku. O del kito proceso - pagal skoni. On 10/8/16 15:05, qwerty wrote: > Perku jautiena (kumpi, sprandine) turgely. Ten dazniausiai ir sumala. > Arba malu namie. > Dedu grudetu garstyciu, kiausini, svoguno, cesnako, druskos ir pipiru. > > Priedai tradiciskai bbq padazas, pomidoras, marinuotas agurkas, > marinuotas svogunas, suris, salota kokia. Cia jau kaip kam iseina. > > "Gipsas" parašė naujienų news:nof4c9$4b6$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki, > > Gal kas pasidalintu hamburgeriu receptais? (ant griliaus). > ir dar kokia imate jautienos dali - perkate is maximos gatava farsa? imate > kumpi ir malate? Paliekate gryna ar imasote kokiu lasinuku? > Ar naudojate tauresnes dalis - aler nugarines, ispjovas? :) > > > --- > Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų Avast antivirusinės > programinės įrangos. > https://www.avast.com/antivirus