Tema: Re: Woll puodas
Autorius: Sail
Data: 2016-09-21 16:26:37
Neypatinga ten prieziura.

*nepalikti rugsciu padazu keptuvej ilgesniam laikui
*neduot zmonai isvalyt svariai, o palikti truputi riebalo. Tarp kitko, tai 
sudetingiausia dalis.

Ir kaip ir viskas.

"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:nrtuub$jur$1@trimpas.omnitel.net...
> ketaus prieziura reikalinga, kaip ir plieninei.
> Va pas mane irgi yra ketaus keptuve - zmona nukisus I pati tolimiausia 
> kampa vien del svorio.
>
> "Rimas"  parašė naujienų news:nrtuag$jfb$1@trimpas.omnitel.net...
>
> On 2016.09.21 14:51, Resolut TB wrote:
>> Ta ir bandau pasakyt.
>>
>
> Kaip jau pabandę visokias - o kuom paprastos ketaus keptuvės netinka?
> Po turėtų visokių nesąmonių ale akmens masės (~100eur), Tefal ir ne iš
> pigiųjų, nusipirkau ukrainietišką ketaus savo kepsniams kept - nu baika
> lyg :)
>