visiskai ne - ji tiesiog specifine, ir savo kategorijoj netgi labai neblogai atrodo, ypac jei zinai ko nori. Liptonui, kaip korporacijai, pirmas tikslas gamintant ta arbata yra palaikyti pastovu skoni/kokybe, su kuo jie susitvarko labai gerai, plius kaip minejau, tai CTC tipo arbata - ji labai "stipri", CTC pagrindinis privalumas yra tai, kad sio tipo arbatos "atiduoda" labai daug aromatiniu medziagu, kofeino ir pan, bet yra ir CTC minusas - ji turi daugiau taninu nei iprasto proceso arbata, ko pasekoj tamsesne, labiau "dazo" ir kartesne. As pats asmeniskai Liptono irgi nemegstu, bet kartais pavartoju, ypac gerai recepte su grietinele - pasidarom labai stiprios arbatos ir dapilam grietineles (as pats imu 2 liptono pakelius pusei puodelio vandens, kai arbata "pritraukia", dapilam iki virsaus grietinele - ji "neultralizuoja" stipruma/kartuma, gaunasi labai puikiai tonizuojanti arbata, ypac gerai diddelio streso salygom :) "kaiser" parašė naujienų news:orkv3l$dsa$1@trimpas.omnitel.net... Mano nekvalifikuota subjektyvia nuomone, Lipton paprastuose pakeliuose yra š**** už brangiai. On 2017.10.11 14:12, Arj wrote: > ir taip ir ne. > Tiesiog pakeliu atveju tu nematai kas viduj, kai palaidos atveju - puikiai > matosi, ar arbata is lapu, ar "pilno krumo" (t.y. su sakom ir stiebais). > O ir egzistuoja vienas labai populiarus arbatos apdirbimo procesas, CTC > (https://en.wikipedia.org/wiki/Crush,_tear,_curl ), kuris turi dideliu > privalumu (tipine CTC arbata - juoda Lipton pakeliais). > Plius dar ne visi pakeliai vienodi - pvz Lipton turi trikampes piramides > formos pakeliu is kokios tai plasmases (ir is popieriaus irgi turi, bet tu > nemegstu) - tai va ten arbata praktiskai identiska palaidai. > O saip jei leistis I nuansus - arbatos paruosimo budas irgi labai svarbus, > geros arbatos LT pilna, bet paruosta ja ir megautis ja toli grazu ne > kiekvienas moka > > "Jonas Jonaitis" parašė naujienų news:orkr3d$a6g$1@trimpas.omnitel.net... > > Arbata pakeliuose ir palaida. Pakeliuose sako, kad ten šiukšlės? Tiesa? > >