mmm, vilniaus majonezas. Tikrai taip, pritariu, man jis irgi pats skaniausias. Ir jie ne konservantu kieki sumazino, o kai kuriuos produktus pakeite pigesniais. Is cia ir skonis pasikeicia On 06.05.18 12:49, AS wrote: > "svyt" <vytster@gmail.com> wrote in message > news:pbu44o$rcn$1@trimpas.omnitel.net... >> Ai, kai ipratau man lietuviski nebeskanus, kazkoki astru prieskoni >> turi. Naujausias atradimas cesnakinis majonezas, kol neatsibodo >> tik ji perku dabar. >> Zmogaus skonis turi viena savybe- ilgai vartojant ta pati >> produkta, jis nustoja dziuginti, tai as labiau linkesanyt kad >> atejo laikas bandyt kitus produktus, o ne skustis kad esamas >> "suprastejo" nes po pertraukos pavartojus iprastas tampa vel >> skanus. > > Cia ir yra beda. Ta nisa pajute, gamintojai kuria vis kitis ir kitus > skonius. Bandykit sita! Po kiek laiko paaiskeja, to pradinio jau nebera. > Geriausiu atveju lieka tas pat pavadinimas sugadintu skokiu ir "nauja" > etikete. > > Beje, man asmeniskai pats skaniausias buvo majonezas Vilnius. Skonio > dalykas, bet jis man nuo vaikystes pazistamas ir neradau labiau patinkancio. > Jo jau irgi nebera. Yra Vilniaus originalus, klasikinis etc. ir su ivairiais > priedais bei pakudintas. Visi visiskai kitokie. Netgi skalbinom gamitojui > paklausti kodel taip. Atsake, kad truputi pakeite technologija, sumazindami > konservantu kieki. Netikiu, kad jis buvo didelis kokiais ten 198x metais, o > skonis iki pernai atrode nepasikeites. Dabar jis man toks, kaip ir visu > uzsieniniu. Nerandu ka pirkti.. > >