optimistas rašė: > Sveiki jaunimas, > atsirado namie siek tiek tortilla. Ka galima padaryti su situo dalyku? :) Fajita, Burita, Kebaba... Is tiesu nelabai svarbu kaip patiekalas vadinasi, lengviausia nusprest atsidarius saldytuva. Jei randi mesos (vistiena, kiauliena, jautiena - kas labiau patinka, tik reikia supjaustyti gabaliukais) arba farsho, tai ja isprieskoniuoji ir pakepini keptuvej, tada idedi darzoves - paprikos, pomidorai, cukinija, svogunai arba porai ir dar pakepini (kad suminkstetu paprikos) Padazai - kuo ivairesni tuo geriau, tinka pomidoru padazas, garstyciu, guacamole(tarkuotas avokadas su druska, pipiriukai, smulkinta paprika). Ant stalo vidurio dedi lekste su pasildytom tortilijom, salia ant padekliuko keptuve su ka tik iskepta mesa ir darzovem. Susedat ratu apie stala, i viena ranka imi blyna, kita istepi ji padazais, isidedi turinio is keptuves, susivynioji kaip patogiau (vis tiek begantys padazai isterlios rankas :) ir skanaus! Jei kepi farsha, tai galima paruosti siek tiek kitaip - kai iskeps farsas su darzovem, ji sudeti ant padazais isteptos tortilijos, ja suvynioti arba perlenkti pusiau ir tokia tortilija tada dar pakepti ant aliejuko. Tada tortilijos truputi apskrunda ir tampa skanesnes. Shell