O as tik ant keptuves po ~3 minutes kiekviena puse, o jei gabalelis is "smailesnes" ispjovos vietos, t.y. mazesnis, tai ir po dar maziau. Is prieskoniu tik druska ir svieziai malti pipirai. Man skaniausia. SMart <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in news:mn.53937d9656fc448a.0@gmail.com: > Definetly steikas. Jei supaprastinatai tai ant didelio kar?cio po > minute i? kiekvienos puses apkepint, tada 10-15 min i orkaite 200 C su > visa keptuve. A? darau 12 min jei mesa per du pir?tus. Gaunasi toks > 35/30/35 > (kepta/?alsva/kepta). Brandinta jautiena yra gerai, tai i? prieskoniu > tik pipiras + druska prie? ki?ant i orkaite. > > M. > > >> manau steikas. >> >> On 2009-06-09 21:19:49 +0200, "Kypsas" <nebera@meilo.lt> said: >> >>> Sveiki, >>> >>> Nusimato, kad atitemps man gabala sito gerio ir tikesis, kad kazkaip >>> pashersiu visus ...taigis gal zinote koki recepteli? Nes neteko >>> susidurti kas tai do daiktas ir kokia gaminimo specifika..taigi visi >>> patarimai velkam > > >