Tema: Re: brandinta jautiena
Autorius: Night
Data: 2009-06-10 15:36:06
O as tik ant keptuves po ~3 minutes kiekviena puse, o jei gabalelis is "smailesnes" ispjovos vietos, t.y. 
mazesnis, tai ir po dar maziau. Is prieskoniu tik druska ir svieziai malti pipirai. Man skaniausia.

SMart <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in
news:mn.53937d9656fc448a.0@gmail.com: 

> Definetly steikas. Jei supaprastinatai tai ant didelio kar?cio po 
> minute i? kiekvienos puses apkepint, tada 10-15 min i orkaite 200 C su
> visa keptuve. A? darau 12 min jei mesa per du pir?tus. Gaunasi toks 
> 35/30/35
> (kepta/?alsva/kepta). Brandinta jautiena yra gerai, tai i? prieskoniu 
> tik pipiras + druska prie? ki?ant i orkaite.
> 
> M.
> 
> 
>> manau steikas.
>>
>> On 2009-06-09 21:19:49 +0200, "Kypsas" <nebera@meilo.lt> said:
>>
>>> Sveiki,
>>> 
>>> Nusimato, kad atitemps man gabala sito gerio ir tikesis, kad kazkaip
>>> pashersiu visus ...taigis gal zinote koki recepteli? Nes neteko
>>> susidurti kas tai do daiktas ir kokia gaminimo specifika..taigi visi
>>> patarimai velkam 
> 
> 
>