Ne kazi kas, bet vis pasiulymas :) Dazniausiai dar virdama vistiena imetu morkyciu. I vistienos sultini kartais ipjaustau sampinjonu, tai jau gaunas, kaip ir grybu sriuba :) Tinka ir kiti grybai, tinka dziovinti, sudyti. Dar kartais visa ta geri "sutirstinu". Galima tirstinti pasikepinus miltus ant sviesto, ir dar galima isvirus keleta bulviu atskirai, jas pertrinti ir sudeti i sriubyte. Tingiai tai is viso, sausa bulviu kose pila i sultini, kad tirsta grybu sriuba gautusi... Keleta kartu ir as taip dariau :)))) Dar labai patikdavo, kai mociute darydavo, vistienos sultini su trintais zirneliais (sultinys isverdamas su morkytem ir bulvytem, o zali zirneliai isverdami atskirai ir pertrinami, tada sumaisomi su sultiniu), o paskui ant sviesto apkepdavo bulkos kubelius ir i sriuba supildavo... mmmm, vaikystej visas tas skrebuciu susipilimas i sriuba buvo super ritualas :) "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message news:h1vu8g$ee9$1@trimpas.omnitel.net... > sveiki, > > gal kas galit pasidalint kokiais paprastu sriubu receptais su vistienos > sultiniu. sultini pasidarau > nuvires vistienos kauliukus...ale ka po to pridet kad butu skanu. esme kad > nebutu sudetinga > ir neuzimtu daug laiko. > > cia buvo kazkieno idetas ryziu pomidorines sriubos receptas...tai vat anas > labai tiko. pagooglinau > truputi, bet kazkaip nesiseka rast paprastu sriubu...visos sudetingos su > kruva ingridientu. > > kadangi nesu didis kulinaras ir fantazija neveikia, tai reiktu konkreciu > receptuku. aciu :) >