Gal labai aiskias pataise, bet... "Italų patiekalai yra skirstomi į atskiras dalis: antipasto (užkandžiai), primo (makaronų arba ryžių patiekalai), secondo (mėsos patiekalai), dolce (desertas). " - A) TIK italu, mat, yra skirtomi i sitas dalis :) Niekur kitur! nera nei dessertu, nei uzkandziu... B) ... Jau nusibodo rasyti ... Parmingianino Reggiao - Taip dar Parmigiano Reggiano niekas neniekino, Googlas net irodo tai :) Maza to, Dilberto zodziais: "80% visu statistiniu skaiciu yra paimti is siknos". Kaip ir sitas gidas :) Daiva D. wrote: > Pažiūrėkit, pataisė :) > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:h2ci9m$5c6$1@trimpas.omnitel.net... >> verkiau :) >> http://www.restoranai.lt/straipsniai/10-populiariausiu-saliu-virtuviu-pasaulyje >> >> sitas vienas is topu: Ispanų kulinarijoje vartojama įvairių rūšių aliejų, atkeliaujančių net iš Europos.