PS: Po sito straipsnio padarysiu redirecta is www.restoranai.lt i goatse.cx. JAlexoid wrote: > Gal labai aiskias pataise, bet... > > "Italų patiekalai yra skirstomi į atskiras dalis: antipasto > (užkandžiai), primo (makaronų arba ryžių patiekalai), secondo (mėsos > patiekalai), dolce (desertas). " > - > A) TIK italu, mat, yra skirtomi i sitas dalis :) Niekur kitur! nera nei > dessertu, nei uzkandziu... > B) ... Jau nusibodo rasyti ... > > Parmingianino Reggiao - Taip dar Parmigiano Reggiano niekas neniekino, > Googlas net irodo tai :) > > Maza to, Dilberto zodziais: "80% visu statistiniu skaiciu yra paimti is > siknos". > Kaip ir sitas gidas :) > > > Daiva D. wrote: >> Pažiūrėkit, pataisė :) >> >> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >> news:h2ci9m$5c6$1@trimpas.omnitel.net... >>> verkiau :) >>> http://www.restoranai.lt/straipsniai/10-populiariausiu-saliu-virtuviu-pasaulyje >>> >>> >>> sitas vienas is topu: Ispanų kulinarijoje vartojama įvairių rūšių >>> aliejų, atkeliaujančių net iš Europos.