Tema: Re: Toxi? ne tavo darbas?
Autorius: Levas 4
Data: 2011-07-08 13:27:54
Galiu tik pridurti, kas siauraakiai kinai, vietnamieciai (ir zemyn) ir 
japonai nevirskina sviezio karves pieno. Del tos pacios genetikos. O staip 
papuvusi piena (bet kokioje formoje) jie puikiausiai toleruoja. Tik nezinau 
kaip jie reaguoja i kokio nors arklio piena, nes siaip jie giminiski kiek 
visiems tiems mongolams, o tie tikrai tukstanti metu arkliu piena gere...

"Toxis@ze_yval_place" <tox@work.ble> wrote in message 
news:iv6kdn$i3s$1@trimpas.omnitel.net...
> nia! Chia berods klysti. Galimybe normaliai virshinti karves piena yra 
> genu mutacija kuria turi ~80% europiechiu. Todel, kad tie kurie to geno 
> neturejo - didzhioji dalis sekmingai ishmire priesh pieno milteliu ir kitu 
> pakaitalu atsiradima:). Jei turi ta mutacija (t.y. vaikystej maitino ir 
> karves pienu) - ja turi visa gyvenima. Tiesa pats pieno vartojimas 
> dideliais kiekiais (kaip amerikoj visi rekomenduoja) kas dien, nera toks 
> sveikas, kaip jie pasakoja.. Lietuvoj vienu metu plaukiojo meilais piktas 
> laishkas, kaip aktimelis yra nuodas, kuris tukina, supykes susiradau pagal 
> minimas pavardes tyrimus, pasirodo, kaip visada lietuvaichiai/samokslo 
> teoriju shalininkai viska padeda ant grudo tiesos ir nueina absoliuchiai i 
> lankas:) Tyrimas rode, kad didelis pieno ir jo produktu vartojimas 
> (kasdien) _galimai_ turi neigiamu pasekmiu - berods viena ish ju buvo 
> tukimas... ;)
> dat konkludz aur todayz lieson ;)
> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message 
> news:iv6i3g$f7o$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pieno ir as nevartoju :)
>> Tarp kitko - piena zmogaus organizmas normaliai virskina tik keleta metu 
>> nuo gimimo.
>>
>> "ejs" <ejs@no.where> wrote in message 
>> news:iv6hm2$eml$1@trimpas.omnitel.net...
>>> 2011.07.08 11:28, pranZo rašė:
>>>> Ot burzujai.
>>>> Galima iki 15lt rast gera vyna.
>>>> Kazkodel tik lietuvoj vynas prabangos reikalas :)
>>>
>>> 15 LTL tai 4€? Už tiek neiškant galima nusipirkt gan neblogo.
>>>
>>> Urbine už butelį labai neblogo vietinio (su numeriuku ant etiketės ir 
>>> kokias tai sertifikatais di origine) mokėjom 3€.
>>> Trieste, normaliame porgrindiname supermarkete už butelį Chianti - 5€, 
>>> Prosecco - 4€.
>>>
>>> PS. kiek kainuoja pienas - tikai nežinau ;)
>>> -- 
>>> ejs
>>>
>>
>>
>