A todel, kad degtineje maziau visokiu dazu/rasalu/fuzeliu/priedu, tik grynas C2H5OH. O grynas organizmaui priimtinesnis, nes kazkiek jo prisigamina normaliu biocheminiu reakciju metu. "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:hmiii9$q96$1@trimpas.omnitel.net... a ko daktarai ypač pabrėžia - kad geriau degtinė, nei alus? -- "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hmha60$r3p$1@trimpas.omnitel.net... > Visoks alkoholis kenkia kepenims. Kuo daugiau laipsnių - tuo labiau > apkrauna kepenis. > Taip pat kenkia keptas, riebus, rūkytas maistas, šokoladas, kai kurie > vaistai. > > "Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message > news:hmh607$m1g$1@trimpas.omnitel.net... >> Kas labiausiai kenkia kepenim? >> Alus? Šnapsas, vynas? ar kiti kokie alkoholiai? >> >> P.S. >> kad pirtis nekenkia, jau žinau. >>