Ceilono, Indijos, Kinijos. Gryna, paprasta juoda. Anglai geria su pienu, bet man netinka toks mišinys. Be jokių sodo, miško, daržo aromatų. tai jau būtų kompotas. Kitokių bent man neegzistuoja. Gruzijos užneša į varnalėšų skonį. Kava atsibosta per pora dienų ir šiaip man neskani. "Aras" <nera_cijunas@gmail.com> wrote in message news:io270c$7er$1@trimpas.omnitel.net... > Kokia? > > > "Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:io22c7$bb$1@trimpas.omnitel.net... >> Arbata >> >> "Aras" <nera_cijunas@gmail.com> wrote in message news:io1gf4$6s5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Taigi, kas sveikiau žmogui, turinčiam didesnį kraujospūdį: >>> 1) tradicinė kava; >>> 2) malta miežinė kava; >>> 3) "inka" (tirpi miežinė, cikorijų ir burokų kava)? >>> Labai prašau nesileisti į lankas alia "gerk vandenį, o ne kavą".