Tema: Q: anticholesterolinė ir šiaip dieta
Autorius: drakosha
Data: 2013-05-06 21:35:43
Labas vakaras,

mėginu pamažu sveikiau maitintis - reikia mažinti tos choleros kiekį 
kraujyje. Kitame poste - gydytojų rekomendacijos, ką valgyti ir ko ne.

Įdomaujuosi, ar misdamas visokiomis nesąmonėmis (košėmis, dribsniais) 
gausiu visus reikiamus vitaminus, t.y. ar šis "maistas" lygiavertis mano 
mėgstamiems, bet nūnai draudžiamiems dalykams (rūkytoms dešroms, 
krevetėms, ledams). Nes kažkaip baiminuosi, kad tos beskonės 
rekomendacijos yra skurdžios. Vaisiai, daržovės - suprantama, valgytini. 
Bet tarkime, rašoma, kad sviestas blogai, o iš kur aš gausiu vitamino A? 
(Va, žiūrėkim, ką apie karvių produkciją rašo vienas saitas 
http://www.imunitetas.lt/sveika-gyvensena/mityba/maistingoji-trijule-pienas-varske-ir-sviestas-1460/). 


Kitaip tariant, gal turite kokių rimtų pastabų dėl tokios dietos.

Dar vienas klausimas: ką patartumėte valgyti darbe? Tipo, kaip 
užkandžiauti? Su kibinais turbūt teks atsisveikinti. Imu ryžių košytes 
ar varškės lietinius. Ar tai ok?

Ačiū.