Labas vakaras, mėginu pamažu sveikiau maitintis - reikia mažinti tos choleros kiekį kraujyje. Kitame poste - gydytojų rekomendacijos, ką valgyti ir ko ne. Įdomaujuosi, ar misdamas visokiomis nesąmonėmis (košėmis, dribsniais) gausiu visus reikiamus vitaminus, t.y. ar šis "maistas" lygiavertis mano mėgstamiems, bet nūnai draudžiamiems dalykams (rūkytoms dešroms, krevetėms, ledams). Nes kažkaip baiminuosi, kad tos beskonės rekomendacijos yra skurdžios. Vaisiai, daržovės - suprantama, valgytini. Bet tarkime, rašoma, kad sviestas blogai, o iš kur aš gausiu vitamino A? (Va, žiūrėkim, ką apie karvių produkciją rašo vienas saitas http://www.imunitetas.lt/sveika-gyvensena/mityba/maistingoji-trijule-pienas-varske-ir-sviestas-1460/). Kitaip tariant, gal turite kokių rimtų pastabų dėl tokios dietos. Dar vienas klausimas: ką patartumėte valgyti darbe? Tipo, kaip užkandžiauti? Su kibinais turbūt teks atsisveikinti. Imu ryžių košytes ar varškės lietinius. Ar tai ok? Ačiū.