koks tas buitinis testas su HCl kapsulėmis? PS: padidėjusio ir sumažėjusio rūgštingumo simptomai labai panašūs Kartumynai visada gerai, prieskoniai - jei sumažėjęs rūgštingumas gerai, imbieras gerai, jeigu esi linkęs šalti, bet netinka, jei esi linkęs kaisti. Rauginti kopūstai gerai žarnynui, bet skrandžiui - nelabai įsivaizduoju, nes jų pieno rūgštis HCl neatstos. "Alee" wrote in message news:l5ebe6$k1r$1@trimpas.omnitel.net... Sveiki, įdomiausia bus aišku, Aloros nuomonė, ale gal bus ir daugiau protingų galvų :) Taigi klausimas toks: Ką reikėtų daryti norint priversti skrandį gaminti daugiau rūgštelės ? Savijauta ir "buitinis" testas su HCL kapsulėmis perša nuomonę, kad šito gėrio man laaabai trūksta. Kol kas sąrašas toks: - mažinti stresą - išsimiegoti (tiesiogiai susiję su aukščiau esančiu punktu) - labai gerai sukramtyti maistą - maistas / natūralūs preparatai: kartumynai, įvairūs prieskoniai, imbieras, kiaulpienės ??, rauginti kopūstai ?, kažkur dar išskaičiau kad kopūstų sultys gerai tinka.. :) Labiau įdomu ar apskritai įmanoma padidinti natūralią HCL gamybą, o ne ką daryti, kad kuo mažiau apkrauti virškinamąjį traktą (šią dalį, tikiu, kad žinau gerai).