Jei tamstai kartais atrodo, kad natūraliose sultyse esantys angliavandeniai kažkuo sveikesni už saldinimui naudojamus, tai nekažką, nekažką ;-) S. 2015-04-13 20:38, 5p00ky rašė: > Labas vakaras, > > įsigijau sulčiaspaudę, bet baiminuosi, jog rydamas litrais sultis galiu > nuvaryti skrandį, jau nekalbant apie cukrų kiekį tuose skysčiuose. Ar > reiktų kaip nors palaipsniui save pratinti prie natūralaus produkto? O > gal derėtų nepiktnaudžiauti tik tam tikros rūšies sultimis (pvz., ką tik > perskaičiau sakinį, jog morkų sultys gali nuvesti į mirtį :]). > > Tai ką pasakysite? Kada ir po kiek geriate sultis (kalbu apie tikrąsias. > O skirtumą nuo butaforinių parduotuvinių aš šiandien pajutau, patikėkit). > > Ačiū jums. > > PS > Jeigu bus paklausa, pasistengsiu padaryti išsamų pirktojo lėtaeigio > agregato revju, idant ir kiti galėtų išleisti krūvą eurų, bet naudotis > gamtos gėrybių skystimais. >