koks skirtumas kaip? daug ko nezinom, yra isimciu kai kazkoks ingredientas mazai daliai zmoniu turi kazkoki gana smarkiai isreiksta poveiki, kai kitiems px "Sniegas" <sniegas@lietuvoje.lt> wrote in message news:o075vj$dim$1@trimpas.omnitel.net... > Ne cukruje. Kaip gali cukrus sukelti nemigą? > > "locked" parašė naujienų news:o071q3$cfp$1@trimpas.omnitel.net... > > "Sniegas" <sniegas@lietuvoje.lt> wrote in message > news:o059t7$ths$1@trimpas.omnitel.net... >> Kakava eina praktiškai į visą šokoladą, gal tik išskiriant baltą. Visi >> rudi šokoladiniai saldainiai gaminami iš kakavos. Visa, kas ruda ir saldu >> gaminama iš kakavos. Jau dvi savaites nė į burną ir žymiai geriau >> jaučiuosi. > > tai gal esme ne kakavoj, o cukruje? > > > >> >> "Barzdukas" parašė naujienų news:o059nr$ten$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Kakava savo sudety kofeino taip pat turi. Rysio nepastebejau, nes kakava >> paskutini kart pries kokia 20 metu geriau. >> >> 2016.11.11 13:32, Sniegas rašė: >>> Ar pastebėjote ryšį tarp kakavos produktų vartojimo ir nemigos? Aš jau >>> greitai dvi savaitės, kaip nevartoju jokių kakavos produktų ir >>> susitvarkė miegas, o seniau nors vieną šokoladinį saldainį suvalgau ir >>> nemiga iki 4 valandų ryto. Negeriu nei kavos, nei juodos arbatos, tik >>> vaisinę. >>