Na, dėl skonio nesiginčysiu, bet kad prapjautas natūralus obuolys ar morka šaldytuve išsilaiko be pastebimų pakitimų ilgai nepelydamas ir nesiraukšlėdamas, tai galiu ramia sąžine paliudyti - dažnokai laikau ir aš, ir mama, o kadangi tai ne pirktiniai, o savų obelų obuoliai ir savam darže žinomai išaugintos morkos, tai tikrai žinau, kad jokios chemijos nematę. Bet va nuo veislės labai priklauso. ALORA schrieb: > nežinau, ar yra Vilniuje, bet galiu papasakoti apie vokišką "bio" > maistą. Buvau nupirkus morkų ir obuolių mažajai. Visų pirma, jie buvo > vandens skonio. Mane galima išdurti ant papajų ir pitahajų, nu bet > morkos ir obuolio skonį tai žinau :) Ir nemanau, kad ne bio vaisiuose ir > daržovėse yra gliutamato :) Bet tai dar ne viskas. Kadangi mažoji > obuolio nevalgė, tai prapjautas jis užsimetė šaldytuve. Po kokio mėnesio > atradau - jis nebuvo nei susiraukšlėjęs, netgi praktiškai neparudavęs ar > papelijęs... Man asmeniškai toks maklaudinis obuolys sukėlė įtarimą, > todėl tai buvo mano pirmi ir paskutiniai biopirkiniai :) > > "kristina" <kristina@delfi.lt> wrote in message > news:gsprb2$52n$1@trimpas.omnitel.net... >> Ir is karto issiaiskino, o taip bandziau gudriai slepti tas 9 nurodas! >> >> Bet vis delto, griztant prie temos, yra vilniuje ekologisko maisto >> parduotuviu ? >> >