Gal ne visai į temą, bet pasiūlysiu. Nesam iš tų, kurie varo savaitei ar dviem į kalnus. Max su viena nakvyne einam. Bet jei einam tai dažniausiai į ilgus dienos žygius ir pastoviai ten visokių (per daug) pasiimam užkandžių, riešutų, šokolado ar sumuštinių, bet kartą pažįstamas šauktinis įdėjo dovanų šitą: https://www.karineapranga.lt/lt/sausi-kariniai-maisto-daviniai/lietuvos-kariuomenes-individualus-sausi-kariniai-maisto-daviniai-8-val.html Tai Norvegijoje kalnuose taip skaniai suėjo. Realiai, ten dviejų tokių keturių asmenų šeimai užtenka pavalgyti. Vieno 100kg vyrui per akis. Ir šiltas maistas(troškinys) ir desertas ir t.t. "turistas" wrote in message news:q8mhcc$s4n$1@trimpas.omnitel.net... Sveiki visi Kas turite patirties, kaip keliaujant su kuprine saugote maista ? Apie konservus ir makaronus viskas aisku. Na svogunai, cesnakai dar suprantu, gal ten ir galima savaite dar islaikyti maiselyje kuprineje bet mane domina kaip nestis sakykim duona, kopusta, morkas ? Ar cia tokia savaite nevalgote jokiu zaliu darzoviu ? Nes pvz man tai kopusto, ar bet kokiu zaliu salotu reikia kas diena. Nelabai isivaizduoju, kaip galima vien konservuotais agurkeliais savaite gyventi.