Keliaujant kalnuos (kai reik viską su savim neštis) svorio ir vietos taupymo sumetimais vietoj duonos renkamės džiūvėsius (pvz.Fazer Crisp ar Finn Crisp). Džiovintos daržovės (pvz. morkos, svogūnai) gerai sueina į košes ar troškinius. Taip žalių daržovių nesinešam ir paprastai nevalgom dėl tų pačių svorio, vietos bei laikymo (galimo sugedimo) problemų. Ir dar reik nepamiršt, kad žygiuose svarbu ne tik kompaktiškumas, bet ir energijos šaltinis, tad iš daržovių būtų mažoka naudos. Neblogas variantas yra sublimuoto maisto paketai, tik jis nepigus ir reikia pataikyt su skoniais: www.lukla.lt/aksesuarai/kelionine-virtuve/maistas-kelionems-2 www.montismagia.lt/lt/kategorija/127/maistas-kelionems http://traversas.lt/lt/108-turistinis-maistas > Kas turite patirties, kaip keliaujant su kuprine saugote maista ? > Apie konservus ir makaronus viskas aisku. > Na svogunai, cesnakai dar suprantu, gal ten ir galima savaite dar islaikyti > maiselyje kuprineje > bet mane domina kaip nestis sakykim duona, kopusta, morkas ? > Ar cia tokia savaite nevalgote jokiu zaliu darzoviu ? > > Nes pvz man tai kopusto, ar bet kokiu zaliu salotu reikia kas diena. > Nelabai isivaizduoju, kaip galima vien konservuotais agurkeliais savaite > gyventi. > >