Tema: Drupal - Data import/export - best practices
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-09-15 15:44:43
Sveiki,

    Pats siek tiek zinau drupal, bet neteke importuoti ar eksportuoti drupal node informacijos, tai pagalvojau pasikonsultuoti, gal kam teke ir koki is moduliu geriausiai tam naudoti, reikia kad modulis eksportuotu informacija is Drupal 6.22 i kita Drupal 6.22 web puslapi, aisku jei palaikys importa i Drupal 7.x tai dar geriau.

    Reikia perkelti tik node informacija, na aisku butu gerai su taxonomy rysiais ir rodos yra dar viens text tipo select list CCK fieldas, bet svarbiausia node tekstas, visa kita galima ir veliau sutvarkyt.


Trivia
--- --- ---
    Problema atsirado del to, kad puslapis buvo planuotas pradzioje be daug kalbu palaikymo, reikalinga buvo tik lietuviu kalba, o idiegus Drupal su nuo idiegimo pradzios - lietuviu kalba jis overridina Drupal System default language (English), veliau dadejus lietuviu ar kitas kalbas buna isgadyta anglu kalba, vietoj jos buna lietuviskai.

    Del to norint tvarkingai padaryti su drupal web puslapi su daugiakalbyste, butina ji idiegineti angliskai ir viska daryti angliskai, o tik po to prideti papildomas kalbas, tada jokiu problemu nebus, ka ir ketinu padaryti :)

JDM.