Kaip pavyzdys. As maista ruosiu turbut 2-3 kartus i savaite. Esu labiau proginis gamintojas - kasdieninis fiziologiniu poreikiu tenkinimas ne mano atsakomybe. Is tu 2-3 kartu, vienas dazniausiai buna su sveciais. Kadangi tai proginis gaminimas, tai ne koldunai is pakelio dazniausiai buna ir ne koteltai spirginami. Todel virtuveje prasikuisiu valanda - kita. Man tai patinka. Taciau jei reiktu ten buti vienam, atsiskyrus nuo namiskiu ar draugu, ar jie visi susigrustu i 10 kv.m. virtuve - man tai nepatiktu. Beje - viena erdve, tai nebutinai didelis kvadratas su kriaukle ir virykle viduryje. Bent jau pas mane - L fromos isplanavimas ir tikrai MAN jis geriausias. "Sail" wrote in message news:lqb08a$9a9$1@trimpas.omnitel.net... Nu tai smagiausios pjankes visada budavo virtuvej senais laikais :-) Visa ta daryti galima ir atskiroj virtuvej. Nes patirtis sako, kad dalis kompanijos anyway nusisalins nuo tos ruosos, o ir prie virykles telpa ribotas zmoniu kiekis tiek svetainej tiek virtuvej. Tereikia tik virtuves bent 10 kvadratu, kas bute uz milijona labai lengvai igyvendinama.