Tema: Re: zalia sala
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2014-07-18 14:32:33
Kaip pavyzdys. As maista ruosiu turbut 2-3 kartus i savaite. Esu labiau 
proginis gamintojas - kasdieninis fiziologiniu poreikiu tenkinimas ne mano 
atsakomybe. Is tu 2-3 kartu, vienas dazniausiai buna su sveciais. Kadangi 
tai proginis gaminimas, tai ne koldunai is pakelio dazniausiai buna ir ne 
koteltai spirginami. Todel virtuveje prasikuisiu valanda - kita. Man tai 
patinka. Taciau jei reiktu ten buti vienam, atsiskyrus nuo namiskiu ar 
draugu, ar jie visi susigrustu i 10 kv.m. virtuve - man tai nepatiktu. 
Beje - viena erdve, tai nebutinai didelis kvadratas su kriaukle ir virykle 
viduryje. Bent jau pas mane - L fromos isplanavimas ir tikrai MAN jis 
geriausias.

"Sail"  wrote in message news:lqb08a$9a9$1@trimpas.omnitel.net...

Nu tai smagiausios pjankes visada budavo virtuvej senais laikais :-)

Visa ta daryti galima ir atskiroj virtuvej. Nes patirtis sako, kad dalis
kompanijos anyway nusisalins nuo tos ruosos, o ir prie virykles telpa
ribotas zmoniu kiekis tiek svetainej tiek virtuvej. Tereikia tik virtuves
bent 10 kvadratu, kas bute uz milijona labai lengvai igyvendinama.