Tema: Re: zalia sala
Autorius: CodeC
Data: 2014-07-18 14:47:18
On 2014.07.18 14:43, Sail wrote:
> Na tavo atveju suprantu. Galu gale juk name gyveni, darai kaip nori.
>
> Bet tokia fignia tureti 50 kv. m. bute man kazkaip nesinoretu.
>
> Ir dar klausimas - is kur pas tave maistas kasdieninis jei ruosi tik 2-3
> kartus?
> Proginis ruosimas su chebra man suprantamas ir priimtinas procesas. Tik deja
> to kasdieninio daug daugiau :-(

tai normalus-ne-50kv.m.-milijonieriai tam turi lauko virtuveles, 
zidinukus, kepsnines isirenge. tai cia dar kaip veikla uzskaityt galima 
pries pirti ar po pirties. bet svetainej smozint kepsni ir pjaustyt 
salotas su auditorija tai komedija kaip minimum.

>
> "Linas Petkevièius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message
> news:lqb0kh$9kh$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kaip pavyzdys. As maista ruosiu turbut 2-3 kartus i savaite. Esu labiau
>> proginis gamintojas - kasdieninis fiziologiniu poreikiu tenkinimas ne mano
>> atsakomybe. Is tu 2-3 kartu, vienas dazniausiai buna su sveciais. Kadangi
>> tai proginis gaminimas, tai ne koldunai is pakelio dazniausiai buna ir ne
>> koteltai spirginami. Todel virtuveje prasikuisiu valanda - kita. Man tai
>> patinka. Taciau jei reiktu ten buti vienam, atsiskyrus nuo namiskiu ar
>> draugu, ar jie visi susigrustu i 10 kv.m. virtuve - man tai nepatiktu.
>> Beje - viena erdve, tai nebutinai didelis kvadratas su kriaukle ir virykle
>> viduryje. Bent jau pas mane - L fromos isplanavimas ir tikrai MAN jis
>> geriausias.
>>
>> "Sail"  wrote in message news:lqb08a$9a9$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Nu tai smagiausios pjankes visada budavo virtuvej senais laikais :-)
>>
>> Visa ta daryti galima ir atskiroj virtuvej. Nes patirtis sako, kad dalis
>> kompanijos anyway nusisalins nuo tos ruosos, o ir prie virykles telpa
>> ribotas zmoniu kiekis tiek svetainej tiek virtuvej. Tereikia tik virtuves
>> bent 10 kvadratu, kas bute uz milijona labai lengvai igyvendinama.
>
>