Na tavo atveju suprantu. Galu gale juk name gyveni, darai kaip nori. Bet tokia fignia tureti 50 kv. m. bute man kazkaip nesinoretu. Ir dar klausimas - is kur pas tave maistas kasdieninis jei ruosi tik 2-3 kartus? Proginis ruosimas su chebra man suprantamas ir priimtinas procesas. Tik deja to kasdieninio daug daugiau :-( "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message news:lqb0kh$9kh$1@trimpas.omnitel.net... > Kaip pavyzdys. As maista ruosiu turbut 2-3 kartus i savaite. Esu labiau > proginis gamintojas - kasdieninis fiziologiniu poreikiu tenkinimas ne mano > atsakomybe. Is tu 2-3 kartu, vienas dazniausiai buna su sveciais. Kadangi > tai proginis gaminimas, tai ne koldunai is pakelio dazniausiai buna ir ne > koteltai spirginami. Todel virtuveje prasikuisiu valanda - kita. Man tai > patinka. Taciau jei reiktu ten buti vienam, atsiskyrus nuo namiskiu ar > draugu, ar jie visi susigrustu i 10 kv.m. virtuve - man tai nepatiktu. > Beje - viena erdve, tai nebutinai didelis kvadratas su kriaukle ir virykle > viduryje. Bent jau pas mane - L fromos isplanavimas ir tikrai MAN jis > geriausias. > > "Sail" wrote in message news:lqb08a$9a9$1@trimpas.omnitel.net... > > Nu tai smagiausios pjankes visada budavo virtuvej senais laikais :-) > > Visa ta daryti galima ir atskiroj virtuvej. Nes patirtis sako, kad dalis > kompanijos anyway nusisalins nuo tos ruosos, o ir prie virykles telpa > ribotas zmoniu kiekis tiek svetainej tiek virtuvej. Tereikia tik virtuves > bent 10 kvadratu, kas bute uz milijona labai lengvai igyvendinama.