Tema: Re: zalia sala
Autorius: Sail
Data: 2014-07-18 14:42:49
Na tavo atveju suprantu. Galu gale juk name gyveni, darai kaip nori.

Bet tokia fignia tureti 50 kv. m. bute man kazkaip nesinoretu.

Ir dar klausimas - is kur pas tave maistas kasdieninis jei ruosi tik 2-3 
kartus?
Proginis ruosimas su chebra man suprantamas ir priimtinas procesas. Tik deja 
to kasdieninio daug daugiau :-(

"Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message 
news:lqb0kh$9kh$1@trimpas.omnitel.net...
> Kaip pavyzdys. As maista ruosiu turbut 2-3 kartus i savaite. Esu labiau 
> proginis gamintojas - kasdieninis fiziologiniu poreikiu tenkinimas ne mano 
> atsakomybe. Is tu 2-3 kartu, vienas dazniausiai buna su sveciais. Kadangi 
> tai proginis gaminimas, tai ne koldunai is pakelio dazniausiai buna ir ne 
> koteltai spirginami. Todel virtuveje prasikuisiu valanda - kita. Man tai 
> patinka. Taciau jei reiktu ten buti vienam, atsiskyrus nuo namiskiu ar 
> draugu, ar jie visi susigrustu i 10 kv.m. virtuve - man tai nepatiktu. 
> Beje - viena erdve, tai nebutinai didelis kvadratas su kriaukle ir virykle 
> viduryje. Bent jau pas mane - L fromos isplanavimas ir tikrai MAN jis 
> geriausias.
>
> "Sail"  wrote in message news:lqb08a$9a9$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Nu tai smagiausios pjankes visada budavo virtuvej senais laikais :-)
>
> Visa ta daryti galima ir atskiroj virtuvej. Nes patirtis sako, kad dalis
> kompanijos anyway nusisalins nuo tos ruosos, o ir prie virykles telpa
> ribotas zmoniu kiekis tiek svetainej tiek virtuvej. Tereikia tik virtuves
> bent 10 kvadratu, kas bute uz milijona labai lengvai igyvendinama.