Mano liebherris turi jau beveik 10 metu ir, tiesa sakant, nepamenu, ar tuomet buvo tokie bajeriai ar ne... o kadangi veikia kuo puikiausiai, tai ir sakau, kad net neziuriu i saldytuvu puse ;) Bet tiems, kuriems aktualu, tai tikrai gera zinia :) "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:iu9b85$j1p$1@trimpas.omnitel.net... | nu tai jau nuo senai ir moka ;) | | "Dautarte" wrote in message news:iu9aui$ill$1@trimpas.omnitel.net... | | Nu tai gerai, kad jau moka... Seniai neziurejau i saldytuvu puse... nebuvo | poreikio. | | "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message | news:iu9ajh$i5v$1@trimpas.omnitel.net... || kaiptai nemoka? nuspaude knopke superfrost ir pavaro staigei iki -38 ;) || || || "Dautarte" wrote in message news:iu9a71$hl4$1@trimpas.omnitel.net... || || Nesutiksiu. Tai yra uzsaldyti aisku uzsaldysi, bet kokioje temperaturoje. || Pramoniniu budu darzoves ir vaisiai yra saldomi temperaturoje apie -30-40 || laipsniu, todel ledo kristalai yra mazesni - atsildzius geriau islaikoma || forma, isbega maziau sulciu. Namine saldymo kamera ar saldiklis taip | nemoka. || || Kas mano aprasytame procese yra burtai? Plovimas ar saldymas vienu || sluoksniu, kad nesuliptu ir neprarastu formos ;) || || "PxYra" <nera@nebus.net> wrote in message || news:iu73ij$qun$1@trimpas.omnitel.net... ||| aisku jei snaige usini tai gal ir neimanoma, normaliuose shaldikliuose ||| normaliai be jokiu burtu uzsishaldo ||| "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų ||| news:iu6l05$gck$1@trimpas.omnitel.net... ||| >O kam ta cukru saldyti? ||| > ||| > Del uogu, tai nezinau, ar namuose imanoma jas graziai uzsaldyti, kad ||| > neprarstu formos - musu saldymo kameros per silpnos, o ir atsildome ||| > neteisingai (saldytuve pacioje salciausioje veitoje reikia laikyti, o | ne ||| > kambario temperaturoj). ||| > As taip saldau: nuplauti, leisti isdziuti, vienu sluoksniu ant kokio ||| > padeklo, kuris tilps i saldymo kamera, uzsaldyti, supakuoti i | maiselius. ||| > Patinka saldyti uogu musus mazose indeliuose (apie 70-100 ml) - neuzima ||| > daug ||| > vietos, o panaudojimu daug - nors dazniausiai su ledais sueina ;) || Sutrinu ||| > uogas smulkintuvu ir supilu i indelius, is avieciu rekomenduoju || pasalinti ||| > seklas. ||| > ||| > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message ||| > news:iu5654$ksc$1@trimpas.omnitel.net... ||| > Na aš tai užpilu cukrumi ir jam ištirpus į kamerą, na bent jau su || braškėm ||| > teip :-)) ||| > ||| >> Prie to paties - kaip teisingai saldot uogas? Kad jas ziema atsildzius ||| >> nesusileistu ir skonio neprarastu? ||| > ||| || |