Tema: Re: Sulciu spaudyklos Vilniuje
Autorius: ostapas
Data: 2016-09-13 15:43:07
Manau visokius negerus marmalus plastikas paleidžia gerokai anksčiau.

"tranzoo"  wrote in message news:nr8qmf$qlj$1@trimpas.omnitel.net...

Y>X nebuna, nebent maisai yra dedules liao manufakturos. pasterizavimo
temperatura yra 80-90°C maisiai lydosi ties ~250°C

"ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message
news:nr8npg$o50$1@trimpas.omnitel.net...
> Perfrazuoju: plastikiniai maišai yra paskaičiuoti temperatūrai X. iš žemės 
> išknistų daržovių bakterijų sunaikinimo temperatūra yra Y. kai Y>X, 
> plastikiniai maišai nėra pats geriausias pasirinkimas.
>
> "rr"  wrote in message news:nr62u6$isf$1@trimpas.omnitel.net...
>
> On 2016-09-12 13:40, Antanas wrote:
>> tie pokai po 5L geras reikalas tik jei maisot su kokiom morkom
>
> Kas per kliedesys? Pokas gerai tuom, kad stovi ant virtuvės spintelės ir
> bet kada įsipylęs atsigeri kambario temperatūros sulčių. O su sloiku tai
> nx nx