Tema: Re: Sulciu spaudyklos Vilniuje
Autorius: Lapinas
Data: 2016-09-13 19:28:19
Ftalatus gi.

"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:nr92i4$ve7$1@trimpas.omnitel.net...
> tikintiems - dangus
> 
> 
> "ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message 
> news:nr8s8r$rk2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Manau visokius negerus marmalus plastikas paleidžia gerokai anksčiau.
>>
>> "tranzoo"  wrote in message news:nr8qmf$qlj$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Y>X nebuna, nebent maisai yra dedules liao manufakturos. pasterizavimo
>> temperatura yra 80-90°C maisiai lydosi ties ~250°C
>>
>> "ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message
>> news:nr8npg$o50$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Perfrazuoju: plastikiniai maišai yra paskaičiuoti temperatūrai X. iš 
>>> žemės išknistų daržovių bakterijų sunaikinimo temperatūra yra Y. kai Y>X, 
>>> plastikiniai maišai nėra pats geriausias pasirinkimas.
>>>
>>> "rr"  wrote in message news:nr62u6$isf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> On 2016-09-12 13:40, Antanas wrote:
>>>> tie pokai po 5L geras reikalas tik jei maisot su kokiom morkom
>>>
>>> Kas per kliedesys? Pokas gerai tuom, kad stovi ant virtuvės spintelės ir
>>> bet kada įsipylęs atsigeri kambario temperatūros sulčių. O su sloiku tai
>>> nx nx
>> 
>