Tema: Re: Sulciu spaudyklos Vilniuje
Autorius: tranzoo
Data: 2016-09-13 17:30:28
tikintiems - dangus


"ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message 
news:nr8s8r$rk2$1@trimpas.omnitel.net...
> Manau visokius negerus marmalus plastikas paleidžia gerokai anksčiau.
>
> "tranzoo"  wrote in message news:nr8qmf$qlj$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Y>X nebuna, nebent maisai yra dedules liao manufakturos. pasterizavimo
> temperatura yra 80-90°C maisiai lydosi ties ~250°C
>
> "ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message
> news:nr8npg$o50$1@trimpas.omnitel.net...
>> Perfrazuoju: plastikiniai maišai yra paskaičiuoti temperatūrai X. iš 
>> žemės išknistų daržovių bakterijų sunaikinimo temperatūra yra Y. kai Y>X, 
>> plastikiniai maišai nėra pats geriausias pasirinkimas.
>>
>> "rr"  wrote in message news:nr62u6$isf$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> On 2016-09-12 13:40, Antanas wrote:
>>> tie pokai po 5L geras reikalas tik jei maisot su kokiom morkom
>>
>> Kas per kliedesys? Pokas gerai tuom, kad stovi ant virtuvės spintelės ir
>> bet kada įsipylęs atsigeri kambario temperatūros sulčių. O su sloiku tai
>> nx nx
>