Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :) On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote: > On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote: >> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :) > > Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir > dūmų N kartų mažiau. > > Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro > padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams. > > Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai > praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų > naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl > pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)