Faktas, kad nuo obels anglių ganamas kitoks skonis nei nuo pirktinių medienos anglių. "cD-r0m" <adomas.trinti@gmail.com> wrote in message news:ohb4mn$7tn$1@trimpas.omnitel.net... > Nežinau, ką jie ten bando daryt.. Faktas, kad įmetus kelias žalias > vaismedžių šakas būną neblogas dūmas nuo kurio lakstyt reikia pagal vėją > :) > > On 2017.06.08 08:32, Kesha wrote: >> Tai čia tipo bando priduoti rūkyto skonio? >> nes šiaip tas "dūminis-grilinis" skonis gaunamas, nuo sudegančiu >> lašančių skysčių ant žarijų iš kepamo produkto. >> >>> Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant >>> žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :) >>> >>> On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote: >>>> On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote: >>>>> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :) >>>> >>>> Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir >>>> dūmų N kartų mažiau. >>>> >>>> Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro >>>> padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams. >>>> >>>> Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai >>>> praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų >>>> naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl >>>> pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)