Tai čia tipo bando priduoti rūkyto skonio? nes šiaip tas "dūminis-grilinis" skonis gaunamas, nuo sudegančiu lašančių skysčių ant žarijų iš kepamo produkto. > Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant > žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :) > > On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote: >> On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote: >>> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :) >> >> Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir >> dūmų N kartų mažiau. >> >> Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro >> padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams. >> >> Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai >> praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų >> naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl >> pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)