Tema: Re: Malku ne po 5kg bet ir ne f?rom
Autorius: Kesha
Data: 2017-06-08 08:32:29
Tai čia tipo bando priduoti rūkyto skonio?
nes šiaip tas "dūminis-grilinis" skonis gaunamas, nuo sudegančiu 
lašančių skysčių ant žarijų iš kepamo produkto.

> Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant
> žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :)
>
> On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote:
>> On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote:
>>> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :)
>> 
>> Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir
>> dūmų N kartų mažiau.
>> 
>> Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro
>> padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams.
>> 
>> Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai
>> praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų
>> naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl
>> pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)