rekomenduoju kambucha, bet ne parduotuvine. tada netgi ir nebus brangu kaip cia kazkas teige. darant paciam kaina priklauso tik nuo to kaip prabangiai pats nori daryt. t.y. koki skoni nori pasidaryt. Norint gerimas gali kainuoti ir centus. is kitos puses yra laisve daryt tuos skonius kokius tik nori ir tokiu budu nenusibos skonis. tiesa, nezinau kaip tai keicia alu... kambucha nera alkoholinis gerimas, bet zinoma, kaip ir gira gali tureti siek tiek alkoholio. dar yra kitas gerimas, pamenu dar is vaikystes tevai buvo gave. savo esme panasus i kambucha. tai tokios baltos granules kur kas keleta dienu nupilamas geriamas gerimas. o likuse mase uzpilama vandeniu, dedama razinu ir pan. internete galima rast pagal "white kefir" pavadinima. pasizaidimui dar galima daryt "Rejuvelac". gerb. vytook's žinuteje <qvc22o$9a6$1@news.omnitel.net> sumislijai: >Galite mane pasveikinti, iškeičiau gyvenimą į sveiko gyvenimo būdą - mečiau gerti. Veryga laimėjo ;) >Dabar iškilo subj. Vyna sėkmingai pakeičia kefyras arba pasukos, o kuo pakeisti alų kad nebūtų saldu? Apie mineralinį nekalbam, jis buvo ir bus, reikia kažko įdomesnio ir biudžetinio. Galvoju apie kambučio arba apie savadarbe girą. Na kad karšta vasara atgaivintų ir nuimtų troškulį. >Pasiūlymams welcome, troliams FUUUU! -- Paparaciz #omni.news on Aitvaras IRC network (nick Paparaciz) Klasej mane kalbina... buk ADMINAS --