https://notagram.ru/chto-delat-esli-pirog-ne-propeksya-vnutri/ "Zyza" wrote in message news:ov76ad$dc0$1@trimpas.omnitel.net... Nesuprantu jei atvirai. Seniau prie 180C viskas iškepdavo taip, kaip reikia. Net jei ir per didelė temperatūra, vidus irgi turėtų gi iškepti manau... Nes laikas tai tas pats. On 2017-11-23 21:02, Tester wrote: > gal per didelė temperatūra? Paviršius apdega, o vidus neiškepa. Pas mane > orkaitės reguliatorius tai gerokai meluoja, bent jau iki 100C. > > "Zyza" wrote in message news:ov6t6o$6dg$1@trimpas.omnitel.net... > > P.S. Kas įdomiausia, kad pyrago viršus apkepa labai gerai, netgi per > daug, o vidus šlapias. > > On 2017-11-23 18:26, Zyza wrote: >> Orkaitė Zanussi ZOP37902XK, kažkas atsitiko. Kepiau vieną pyragą pagal >> instrukcijas - neiškepė (vidurys šlapias). Kepiau kitą pyragą, kurį >> tikrai moku kept ir žinau visas subtilybes - ta pati situacija, vidus >> šlapias. Temperatūrą tikrai tą nustačiau, katinimas viršus-apačia, >> patikrint kokia reali temperatūra nėr galimybių. Kas gali būti ? >> Kaitinimo elementas koks sugedęs ? Prie to paties - gal kas rekomenduotų >> meistrą patikimą Kaune ? :) >