Šiaip bandžiau ir iš esmės nepadėjo. Bet faktas tas, kad ~niolika pyragų buvau iškepęs su tais pačiais settingais - niekad nebuvo nieko panašaus. Taip kad problema yra, klausimas kurioj detalėj... On 2017-11-23 21:11, Tester wrote: > https://notagram.ru/chto-delat-esli-pirog-ne-propeksya-vnutri/ > > "Zyza" wrote in message news:ov76ad$dc0$1@trimpas.omnitel.net... > > Nesuprantu jei atvirai. Seniau prie 180C viskas iškepdavo taip, kaip > reikia. Net jei ir per didelė temperatūra, vidus irgi turėtų gi iškepti > manau... Nes laikas tai tas pats. > > On 2017-11-23 21:02, Tester wrote: >> gal per didelė temperatūra? Paviršius apdega, o vidus neiškepa. Pas >> mane orkaitės reguliatorius tai gerokai meluoja, bent jau iki 100C. >> >> "Zyza" wrote in message news:ov6t6o$6dg$1@trimpas.omnitel.net... >> >> P.S. Kas įdomiausia, kad pyrago viršus apkepa labai gerai, netgi per >> daug, o vidus šlapias. >> >> On 2017-11-23 18:26, Zyza wrote: >>> Orkaitė Zanussi ZOP37902XK, kažkas atsitiko. Kepiau vieną pyragą >>> pagal instrukcijas - neiškepė (vidurys šlapias). Kepiau kitą pyragą, >>> kurį tikrai moku kept ir žinau visas subtilybes - ta pati situacija, >>> vidus šlapias. Temperatūrą tikrai tą nustačiau, katinimas >>> viršus-apačia, patikrint kokia reali temperatūra nėr galimybių. Kas >>> gali būti ? Kaitinimo elementas koks sugedęs ? Prie to paties - gal >>> kas rekomenduotų meistrą patikimą Kaune ? :) >>