Jei žinočiau kur jis yra.... On 2017-11-23 21:50, Tester wrote: > gal pagadinai (su skarda padaužei) temperaturos daviklį, jei jis atvirai > matosi? > > "Zyza" wrote in message news:ov76l7$dl8$1@trimpas.omnitel.net... > > Šiaip bandžiau ir iš esmės nepadėjo. Bet faktas tas, kad ~niolika pyragų > buvau iškepęs su tais pačiais settingais - niekad nebuvo nieko panašaus. > Taip kad problema yra, klausimas kurioj detalėj... > > On 2017-11-23 21:11, Tester wrote: >> https://notagram.ru/chto-delat-esli-pirog-ne-propeksya-vnutri/ >> >> "Zyza" wrote in message news:ov76ad$dc0$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Nesuprantu jei atvirai. Seniau prie 180C viskas iškepdavo taip, kaip >> reikia. Net jei ir per didelė temperatūra, vidus irgi turėtų gi iškepti >> manau... Nes laikas tai tas pats. >> >> On 2017-11-23 21:02, Tester wrote: >>> gal per didelė temperatūra? Paviršius apdega, o vidus neiškepa. Pas >>> mane orkaitės reguliatorius tai gerokai meluoja, bent jau iki 100C. >>> >>> "Zyza" wrote in message news:ov6t6o$6dg$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> P.S. Kas įdomiausia, kad pyrago viršus apkepa labai gerai, netgi per >>> daug, o vidus šlapias. >>> >>> On 2017-11-23 18:26, Zyza wrote: >>>> Orkaitė Zanussi ZOP37902XK, kažkas atsitiko. Kepiau vieną pyragą >>>> pagal instrukcijas - neiškepė (vidurys šlapias). Kepiau kitą pyragą, >>>> kurį tikrai moku kept ir žinau visas subtilybes - ta pati situacija, >>>> vidus šlapias. Temperatūrą tikrai tą nustačiau, katinimas >>>> viršus-apačia, patikrint kokia reali temperatūra nėr galimybių. Kas >>>> gali būti ? Kaitinimo elementas koks sugedęs ? Prie to paties - gal >>>> kas rekomenduotų meistrą patikimą Kaune ? :) >>> >