> kaitviete nekaista, indukcineje virykleje kaitinimas vyksta paciam puode ir > kaitviete ikaista tik tiek kiek ja sugeba isildyti puodas. Ne paciam puode, o puodo metalineje sieneleje. Nebent verdat kotletus is gelezies. Puodas sildo vienodai abi puses (nebent koks izoliuotas), tai kaitlente puikiausiai isyla iki 100 (jei verdamas vanduo) ir ZYMIAI daugiau jei kepam ka nors keptuveje. >> vanduo uþverda. Taip pat, kaip mikèioja apie molekuliná lygá (kaitimo >> principas lygiai toks pats, kaip kaista variniai laidai, kai jais teka > kaitinimas vyksta didelio daznio kintamu magnetiniu lauku, t.y. visiskai ne > taip kaip variniam laide tekant srovei. Deja, tas keliasdesimt kilohercu sildo ne maista, o tik sukuria sroves tekancias puodo korpuse. Didele srove kaitina puoda tuo paciu principu kaip ir mineti variniai laidai. >> Nebent suokdamas apie nepridegimà turëjo omenyje paèià kaitvietæ. >> Elektrinë plyta irgi nepridega, jei niekas ant jos neiðbëga. O jei iðbëga, >> tai tiek pat sëkmingai pridegs ir ant indukcinës kaitvietës; gal > kadangi pati kaitlente lyginant su dujine ar kitokia elektrine yra zymiai > maziau ikaitus, tai ant jos ir nepridega, nors ir isbega. Tai cia jus teisus. >> tik jos valymas tikrai yra lengvesnis, bet ir skrupulingesnis, jautresnis >> (stengiantis nesubraiþyti). > neskurpulingesnis nei dujines virykles su stikliniu pavirsiumi, o dargi ir > gerokai paprastesnis ir lengvesnis, velgi, del mazesnes pavirsiaus > temperaturos ir nepridegimo. Negaliu pasakyti. Bet jei seimininke valo laiku istekejusias nuoviras, tai nesusidaro sunkiai nuvalomos problemos. Bye, Levas