Tema: Re: Karpio paruosimo recepto
Autorius: A&G
Data: 2009-01-23 20:01:04
tai mes apie tai kad nufilietint, sumalt, sumaisyt su kuom nori, atgal ant 
kaulu ir i skura ir dukofkej iskpet :) nes jagu tik filingo i vidu tai kas 
is to? nebent ant tiek ilgai kept kad visi kaulai ten issilydytu, aisku gal 
kazkam patinka ir asakas rinkt is burnos, nu tai cia jo... va sitaip va
"shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message 
news:glcqc1$g2r$1@trimpas.omnitel.net...
mes ne apie ashakas o apie kad verceu farshiruota kept o ne farshiruota ;)

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
news:glcq52$fsc$1@trimpas.omnitel.net...
> o kaip tos asakos? nu kai sumali tai bent jau traukyt nereikia is burnos
> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message 
> news:glcp35$elr$2@trimpas.omnitel.net...
> o tai gal jus jo nefarshiruokit o farshiruota verceu kepkit ;)
>
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
> news:glcgqs$1d1$1@trimpas.omnitel.net...
>> asaku gi daug, gal geriau farsiruota kept, ta prasme file nuimt sumalt ir 
>> atgal ant kaulu
>> "designas" <ignas@designas.lt> wrote in message 
>> news:glcatf$l62$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Galvoju ciela kept orkaiteje, is vaikystes atsimenu kaip mama kepdavo su 
>>> morkom farshiruota.
>>>
>>> "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message 
>>> news:glcacq$k49$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> recepturos nezinau, bet man skaniausiai keptas gabaliukais keptuveje su 
>>>> svogunais.
>>>>
>>>> "designas" <ignas@designas.lt> wrote in message 
>>>> news:glca37$jhq$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Gal kas patars kaip skaniai issikepti karpi. Vakar netycia pasigavau, 
>>>>> noriu siandien vakare pasigaminti.
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>