Va, protingoj knygoj ("Kulinarija s uverennostju") radau: Karpio mėsą reikia 1 val palaikyti acto tirpale (2 valg.šaukštai /1 l vandens) arba piene. Kvapas dings. buran used his keyboard to write : > Gal, sakau, piene pamirkyt reikia ? > Šiaip aš to dumblo kvapo/skonio iškepus nejaučiu. Gal visokie > česnakai/pipirai kepant padeda... > > A&G brought next idea : >> o man toks karpis smirda dumblu, xz kodel bet iskepus noro ner valgyt >> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message >> news:mn.bc4f7d914539d9c6.26571@gmx.net... >>> Vat man nera skanesnio karpio, kaip tiesiog supjaustytas riekutem, >>> apvoliotas miltuose ir kiausiny ir iskeptas aliejuje :) >>> (druska ir pipirai savaime suprantami) >>> >>> O is galvos galima zuviene isvirti :) >>> >>> >>> designas has brought this to us : >>>> Gal kas patars kaip skaniai issikepti karpi. Vakar netycia pasigavau, >>>> noriu siandien vakare pasigaminti. >>> >>> -- This is an automatic signature of MesNews. >>> Site : http://www.mesnews.net >>> >>> -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net