itariu taip pat kaip ir norvegiskos lasisos, tik savo rinkai jie matyt pateikia naturaliai uzaugintas, negi norvegai patys valgo ta kombikormu ir kitokiu sh prifarsiruota lasisa? tas pats pas aziatus reik manyt bet ka tai turi bendra su gliutamatu? jiems cia taip pat butina kaip mums druska ar pipirai "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:h8m0am$alr$1@trimpas.omnitel.net... > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:h8lmin$t85$1@trimpas.omnitel.net... >> jeigu jau taip viskas baisiai butu tai gal azijieciai taip placiai >> nenaudotu natrio gliutamato? tas skonio stipriklis yra vos ne ju >> tradicines virtuves butiniausias priedas, teko matyti kulinarine laida per >> travel tv kai net gaminant sviezias karaliskas krevetes dejo gliutamato, > > Ar teko girdet kaip uzauga "karaliskos" krevetes,kur auginamos pengasijos ir > kt. is rytu saliu ateje "sviezi" produktai? > >