Čia sakyčiau diskusiją reikėtų pakreipti kita linkme. Žmogų suskūrė gamta arba dievas, ta gamta ir turi tiekti kurą tam žmogui. Jei žmogus pradeda išradinėti tai ko pats iki galo nėra ištyręs, tada lauk bėdos. Atlikau tokį primityvų eksperimentą, kas vakarą aš einu gulti 23,00 val ir keliuosi 6,00 ryto, paskutinė mano vakarienė 19,00, o pusryčiai 6,00 val ryto. Keletą dienų valgiau tris sumuštinius su sviestu iš to pačio pakelio kaip ir duona, bet porą dienų dėjau kumpį su E621 (dieviškai skanus) o kitą porą dienų dėjau tokį pat kiekį kumpio iš turgaus be E621. Pirmu atveju pirmas signalas iš skrandžio, kad jis alkanas buvo 9,15, o antru atveju 11,30 val. Ir tai ne šiaip sau E621 užkrėstas maistas man duoda neteisingus signalus, jog aš alkanas, kai tuo tarpu natūralus maistas man signalizuoja teisingai. Klausimas kam man nuodyti savo organizmą? Pabandykite ir Jūs atlikti kašką panašaus. "Linas Petkevicius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message news:h8sgrc$9g7$1@trimpas.omnitel.net... > >> >> Grisiu prie savo megiamo pavyzdzio - deimanto ir grafito. Ta pati chemine >> formule - kardinaliai skirtingos savybes. > > Taip - ir nereikia didelio moslo, kad tas medziagas atskirti. Todel > tiketina, kad ju poveikis ir panaudojimas - skirtingas. Taciau C - > isgautas ish obuolio ir acetono, su ta pacia alatropine atmaina, > origanizmui tures toki pati poveiki. Bent jau mokslas poveikio skirtumo > tikrai nemato ir visi skirtumai irodomi tik demonuteorijos lygyje. > > Galima ir ish kitos puses paklausti - manai, kad E621, kuri naudojo > japonai priesh šimta metu turejo kitoki poveiki zmogaus orgaizmui ir jis > buvo nekenksmingas ? > >