per merlius kosti nebutina, vargas. nugraibai nuo virsaus, nuimi is dugno, paskui graziai nusistovi ir tada jau gali pilti "gopas" <netikras@jamailas.lt> ra?e news:h9ggo5$9kq$1@trimpas.omnitel.net: > jau kazkada mano postintas cia receptas:) > > 10lt talpa (kibiras) > > 2 kepalai juodos duonos (dabar sudejau 3, truputi per daug) > 25g mieliu > 1kg cukraus > siek tiek razinu > > duona isdziovinam orkaitej, arba kaip sugebam. > metam duona i kibira, uzpilam virintu karstu vandeniu...palaikom per > nakti arba keleta valandu. > viska nukosiam per merle, skyscio lieka apie 5l...kartais maziau. > dapilam vandens iki pilno kibiro. > jeigu reikia atvesinam, kad nebutu per karstas mielems. kazkur > skaiciau kad reikia ne daugiau 35 > laipsniu. puodelyje uzmaisom 25g mieliu su siek tiek sukraus ir siek > tiek vandens...ismaisom, > palaukiam kol prades burbuliuot truputi...nors cia nebutina. cia > norint apsidraust kad mieles gyvos:) > mieles pilam i kibira, pilam 1kg sukraus, keleta razinu, pamaisom. po > 2-3 dienu pilam i bambalius, > kisam i saldytuva. > > supylus mieles apie 22val vakaro, apie kitos dienos pietus jau truputi > burbuliavo:) > > cia pats elementariausias receptas, bet man asmeniskai labai skanu. > planuoju paeksperimentuot > su medum ar dar kazkuom. > > "juodas_puodas" <nomail@labanakt.lt> wrote in message > news:h9fndb$bf5$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki >> Prasymas jau aisku pasikartojantis ir ne viena karta jau cia >> aprasytas, bet gal galit pakartoti duonos giros receptus. Kazkada >> temoj apie gira ju buvo nemazai aprasyta, bet neissisaugojau :( >> Dekui >> >> > Attachment decoded: untitled-1.txt >