realiai, laistymas butinas liesai mesai. jei kiaules shonine kepi, nereikia :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hahjb2$5a3$1@trimpas.omnitel.net... > > "Insane" <i@s.lt> wrote in message > news:hahgc6$vpb$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Gal kas zino koki gera patikrinta avienos saslyko recepta? Ka naudojas, >> jei naudojat.. >> >> Teko nusipirkti avi, tai ta proga palnuose pasidaryti saslyku, bet >> nesinoretu sugadinti :) Tai gal kas skaniai daro ir tuo paciu pasidalintu >> receptu... >> > Pietieciai sako,kad jei kepsite sasla is sviezios ka tik papjautos > avienos,tai jos marinavimui pilnai uztenka ja itrint zolelem ir siek tiek > palaikyt.O kad mesa nebutu sausa,ja kepant reikia istisai laistyti > vandenuku. > > > >