Kažkada lyg buvo diskusija apie virtuvės kombainus, bet senesnių post'ų neberodo. Nusibodo rankom tarkuot bulves ir kitas darzoves. Pradžioj galvojau pirkti elektrinę bulvių tarką, bet lietuviška kainuoja ~200Lt. Pasirodo už nedaug daugiau jau ir visas kombainas išeina. Poreikiai: - daržovių tarkavimas ir "trynimas" (kugeliui, cepelinams ir t.t.) - tešlų maišymas (turbūt visuose kombainuose yra) - mėsos kapojimas - ar tokia funkcija apskritai normaliai veikia? - blenderis nebūtinas, bet praverstų jei ką - sulčiaspaudė nebūtina, bet ... - kompaktiškumas, vietos virtuvėje nedaug - biudžetas tarkim iki 400-500lt. aišku geriau mažiau, bet norisi patikimo daikto. Pasidalinkite patirtim kokią techniką naudojate ir į ką reiktų atkreipt dėmesį. Ačiū, Tomas